Pojď
Anotace: Zase jsem dostala čas přemýšlet o "blbostech" a pak nás takhle analyzuji...
Sbírka:
Vejdi, ale neubliž!
Pojď se mnou tančit na ostrou hranu
pro nás tak svátečních dní,
milování, co skončí až někdy k ránu,
nebude první, snad ani poslední.
Pojď se mnou hledat vnady
běžných a všedních dní,
to ale nebude už nikdy tak snadný,
když se ztrácíme, jak se rozední.
Komentáře (3)
Komentujících (3)