Nikdy????

Nikdy????

Anotace: Kamilovi.M a pro ten náš nekonečnej příběh....

Venku je smutně a já ležím po tmě,
kapky deště o parapet ťukají,
ani nevíš, jak moc bych si přála po tají,
líbat tě a objímat, laskat, hladit zbožňovat...
Chtěla bych tě milovat a usínat vedle tebe.
Spolu by jsme nechali spadnout černé nebe,
a sbírali hvězdy co se rozsypali
a pak si spolu něco přáli...

Tak moc mi chybíš a moje srdce strádá,
proč mě trápíš, když já tě mám tak ráda.
Stýská se mi, jak slunci po nebi, jak vesmíru po Zemi,
jak hvězdám po obloze,
postrádám tě a po nocích brečím dlouze...
A co nejvíc mě bolí,
jsou ty vzpomínky co se rozplynuly.
Rozplynuly a zmizely,
jako by nikdy nebyly.
Autor Lolitka, 29.04.2006
Přečteno 398x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel