Trápení
Je mi smutno ze všeho,
když znáš mě jako každého,
jenže já k tobě cítím víc,
avšak těžko to umím říct,
kdybych viděl tě s jiným,
nezlobil bych se,
nechtěl bych být živým,
radši zabít se,
než takhle trápit se,
.
.
.
Komentáře (1)
Komentujících (1)