Snad to přijde
Anotace: ..nejdůležitější je věřit!
Věřím v příchod onoho dne,
kdy vezmeš mě na milost,
chtíc zapomenout na minulost,
neskončí to jako posledně!
Zase slovo "my" bude mít význam,
chytneš mě za ruku a nepustíš,
píseň věčnosti znovu uslyšíš,
nepotřebuješ dívek jmenný seznam!
Už ta holka nechce znát i jiné,
jen kvůli Tobě slzy roní,
více nemůžeš chtít po ní,
když ne, snad si to jednou promine...!
Komentáře (0)