Ve frontě na lásku
Anotace: Oddělení reklamací lásky by se asi nezastavilo:)
Plná úzkosti
dnes bez strastí,
v srdci mi zachrastí
klíče
ty jen on vlastní,
mít čím dál více pastí,
rány pomažeme mastí
z heřmánku
nevím, tuším jistě,
v okamžiku na místě,
milujeme tak čistě
jak zpočátku
nesnesu jeho bolest,
zazlívám ti tu lest,
ale MILUJI-to pravda jest...
Komentáře (0)