Opojení

Opojení

Anotace: Seznamil jsem se s úžasnám devčetem...

Stala ses mou inspěrací
v tobě všechny mé smysly se ztrácí
Kvůli tobe nenechám vítr dál vát
Nechci už dál krásných věcí se bát
Toužím jen po dalším poznání
Už nikdy nebát se dalšího vyznání
Díky tobě vídím všude kolem jen krásu
to díky tobě našel jsem spásu
Budu děkovat každému okamžíku
Pokusím se otevřít ti své srdce
snad natahneš ke mě své ruce...
Autor Sebastian_13, 30.04.2006
Přečteno 558x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí