Jsi
Jsi ránem, co otevírá oči,
pohlazením co k úsměvu mi stačí.
Jsi korálek, jenž tisknu si v dlani,
dětské hry a dětská přání.
Jsi cesta, co kroky mé tiší,
povídkou májovou, jíž pisatelé píší.
Jsi zvonkohra, co mlčí,
klavírem, co prsty moje cvičí.
Jsi rosou na dlani,
touha a sny ve spaní.
Jsi mé štěstí a vítězství,
mé hříchy i neřesti.
Jsi pevností tou nejvyšší co znám,
jsi všechno co jen mám...
Komentáře (1)
Komentujících (1)