Podoby lásky II
Anotace: Zamyšlení nad podobami lásek
Podoby lásky II
Lásky jako sen idylické
Úžasné a romantické
Lásky jako podzim sychravé
Nešťastné a churavé
Lásky jako křišťál průzračné
Prosté a někdy jen dočasné
Lásky jako zima ukrutné
Sobecké a bezcitné
Lásky jako slunce zářící
Hřejivé a z temnot mířící
Lásky jako propast zrádné
Přehořké a divně tvárné
Lásky jako tůně klidné
Hluboké a stále vlídné
Lásky jako pavučiny spletité
Zraňující a složité
Kolik jen podob naše lásky mají ?
Komentáře (1)
Komentujících (1)