Vyznání
Já ještě nepustil tě z hlavy,
zavřu oči a mám tě tady,
miluji tě celou, celičkou,
věnuj mi svého srdce trošičku,
snesu ti modré z nebe,
cokoliv jen a jen pro tebe,
už nevím jak jinak to říct,
prostě bez tebe neumím žít,
prosím, zamysli se na chvíli,
chceš-li jít ke stejnému cíli,
dělí nás pár kilometrů,
to přeci nic neznačí,
kamkoli za tebou dojedu,
vždyť láska přes hory přenáší.
Komentáře (0)