Objímám tě
Objímám tě
ve svých myšlenkách,
jsem jinou a zcela nepoznávám
řád
jindy stálý v mém životě.
Nejsi svým
a já nejsem svou,
sny nám mění podobu duší,
něco nezachytitelného
nás navštěvuje,
to člověk potřebuje.
Láska nám křičí v hrudi,
čím je hlasitější,
tím jsme víc zpiti
z pohádky souznění,
z půjčovny her
na hodinu denně,
nám patří prostor i čas,
oči jsou teď slepé
proti pórům srdce,
ruce si svěří víc.
Kladu ti hlavu na rameno,
sním,
sníme,
je to dovoleno.
Přečteno 726x
Tipy 2
Poslední tipující: Holis
Komentáře (0)