Mé milé
Anotace: ...a jen pro ni:-)
Dřív než se setmí
polibek letmý
si dáme
roztají sněhy
z vášnivé něhy
jež máme
Jsi mojí láskou
jedinou kráskou
jen pro mě
zasažen střelou
chci tě mít celou
neskromně
Stesk je mi cizí
neb láska ryzí
nás hřeje
je ruka v ruce
a moje srdce
se směje
Komentáře (2)
Komentujících (2)