Láska
Anotace: taková krátká básnička
Láska je jako oheň, co tě spálí,
láska je jako krása, co tě svádí,
láska je jako čarodějka,
láska je černá dobrodějka.
Láska je jako pavučina, do které se vplétáš,
láska je jako křídlo, kterým létáš,
láska je jako pohádka, o které večer sníš,
láska je jako pravidlo, které porušit smíš.
Komentáře (0)