Anotace: Nevím jestli se vám to bude líbit, když tak napište kometář. Děkuju
Nenávidím tu chvíli
kdy jsem tě poznala
a mezi námi jiskra
přeskočila.
Nenávidí tu chvíli
kdy jsi mě poprvé
políbil a něžně
objal.
Nenávidím tě celého
od té doby co jsi mi
vše vzal.
NENÁVIDÍM TĚ!!! a
přeci Tě Miluji!!!