Sexkomunikace
...
svět shořel na uhel
tedy
aspoň ten můj
něžně vystavěný
na bílých základech
klína svůdné ženy
jenž usnul prokrvený
teď sípá
(nemá dech)
líbáš mě
hluboko
a
mrdáš
na oko
jsi sladší mořské pěny
která se vzedmula
tam na pobřeží thajska
...
jsi něžná tedy rajská
nádherná celula
...
Komentáře (2)
Komentujících (2)