Nechápu
Nechápu jediné na světě slovíčko,
a to když říkáš mi "Promiň mi, holčičko,
můžeš se zlobit a máš na to právo"
Ta slova mě bolí víc, než je zdrávo.
Nevíš, co chceš, a tak
posloucháš sny, a pak
pořád mám naději,
ty sny se mi vysmějí...
Komentáře (0)