Miluji....
Anotace: .... je toho ještě daleko víc.....8))
Miluji kopce,
miluji dálky.
Nesnáším sobce,
a jejich dárky.
Miluji květ,
lučního kvítí.
Miluji svět,
a slunce co svítí.
Miluji lidi,
jen ty co upřímní jsou.
Miluji vtipy,
co s dobou jdou.
Miluji krásu všeho,
však není tím hlavním.
Miluji denní šero,
ale nemůže se měřit se zdravím.
Miluji zvířata, ptactvo i lid,
však ze všeho nejvíc život pouhý.
A když bojíš se to není žádní div,
když propadáš se do smrtící strouhy.
Miluji když můžu pomoct bližnímu svému,
vždyť bolí mě když nenávist a zradu vidím.
Však pomoct můžu i srdci tvému,
tak jak upřímně to cítím.
Komentáře (0)