Vůbec není beznadějná,pokud držíme svůj život ve vlastních rukách a nenecháváme se zmítat okolím, můžeme pak jít klidně dál.Jsme jen o něco zkušenější.
08.05.2006 13:44:00 | Jin
Tahle je smutná....beznadějná....bohužel, i to se stává...a když tak koukám kolem sebe, tak docela často.
08.05.2006 13:22:00 | ZZuzkAA