Setkání v tramvaji
Konečky prstů se potaji
v tramvaji dotkly a objaly,
rty ústy semknuté,
svobodu hledají,
oči se v myšlenkách brouzdají,
oči se v myšlenkách topí,
záchranu nemají.
Konečky prstů se potaji
v tramvaji dotkly a objaly,
tak, jako vlasy tvé za tmy,
s mými se protkaly,
pak oči z lásky se zeptaly,
koho je třeba nenávidět?
Komentáře (4)
Komentujících (4)