Hraješ si
Anotace: a na rozložené city, tvrdě došlapuješ...
Pod maskou z pocitů
Skrýváš svou pravou tvář
Rozrytou z polibků
Hledajíc svatozář
Za úsměv jediný
A kolem tebe jas
Dal bych teď cokoli
Jen kdyby šlo by to snáz
Nepatříš nikomu
A všichni o tobě sní
Necítí samotu
Když s tebou být smí
Hraješ si s osudem
A nevíš co je to strach
Nevadí, že tě milujem
Prostě opustit, dál znovu si hrát
Komentáře (0)