Kdybych byl
Anotace: .....Malé vyznání velké lásce...
Kdybych já byl umělcem
a měl jeho nadání,
Tvou tvář pokrytou rumělcem
nakreslil bych bez váhání.
Kdybych já byl básníkem
a znal vhodná slova,
Tvou tvář i s krásným nosíkem
opěvoval bych znova.
Kdybych já byl motýlem
a měl jeho krásu,
s Tvojí rukou za týlem
bych ztratil pojem času.
Kdybych já byl slavíkem
umět zpívat jako on,
pro Tebe v nebi vysokém
pěl bych písní milion.
Kdybych já byl sochařem
a chtěl stvořit vílu,
Tvým úsměvem obdařen
našel bych k tomu sílu.
Komentáře (0)