Osamělá
Anotace: vznikla při jedné písničce...tak jak se tak někdy cítím, tak taková je...
Osamělý den
a je můj
osamělí lidé
chybí mi jen
úsměv tvůj
Osamělá noc
bez měsíce
a hvězdy nezáří
ticha je moc
umlčí tisíce
Na protržení čeká
půlnoctiše dusivá
v nás tajně skrytá
sama opuštěná
osamělá usíná
osamělý den
osamělá noc
já jsem osamělá
jen jediný sen
a prosba o pomoc
Komentáře (1)
Komentujících (1)