I LOVE YOU
Když uvidím tě nahou,
tak stane se mojí snahou.
Aby líbali jsme se nad oblahou,
nebo knihou načmáranou.
Byli by sme v ráji,
v létě,zimě nebo máji.
Moje báseň není špatná,
přece jen je trochu trapná.
Však ke štěstí mi stačí,
když mě budou míti lidé radši.
Komentáře (0)