Smůla...
Anotace: Uvidíte, o co jde... :_(
Nic se neděje,
stále jen beznaděje.
Z lásky hledání
jen cesty zklamání.
Procházím se…
Jsem na procházce
a slunce zapadá
jako v pohádce.
Mám stále trápení
a starosti.
Chci ze srdce štěstí
a radosti.
Ze srdce a jeho okolí,
chce říct pár vět,
samota a láska stále bolí
a hoří celičký svět.
Jsem člověk,
který chce být v dlaních bezpečí,
a cítit pravou lásku v náručí.
Z duše si to přeji…
Utekl kus skutku,
zbyly melodie smutku…
Jsem smolař…
…a beznadějný samotář.
Přečteno 473x
Tipy 5
Poslední tipující: Lady Carmila, Bíša, Mraveneček
Komentáře (2)
Komentujících (2)