Čas odejít
Anotace: kdyby to tak šlo
shořet a rozpadnout se v prach
necítit a nehledat tebe
utonout s kamenem na prsou
zapomenout a zahnat svůj strach
a poslední pohled do nebe
na prstech s ranní rosou průzračnou
budu citů společných úkladný vrah
a nevydám povzdech ze sebe
když zprávy se rychle roznesou
tak odejdu od tebe snáz
Komentáře (1)
Komentujících (1)