Tahle už je o něco lepší. Možná by chtěla osvěžit silnější slovní zásobou.
09.05.2006 17:29:00 | Miskitka
vlhce se dotýkají vlny na pláži
tam, v místech, kde ráj se schoval mezi bohatýrské skály!!! Vím, proč je ti na břehu moře nádherně!!
09.05.2006 14:19:00 | Mirka Hedbávná
Vlhký je třeba slimák
má milá sestřičko.
Studí, když ze stromu
spadne ti za tričko.
Však u úst spojených v roztoužení
se vlhkost v žár ihned mění :o)
09.05.2006 13:53:00 | Mourek
...a dotek tvojí dlaně,
když přátelství mi podá,
účinky stejné mívá
jako živoucí voda...
(taky vzpomínka na víkend... :o)
09.05.2006 12:31:00 | Cecilka