Rose
Anotace: Světu 3...
Sbírka:
Světu 3
Na Tvoji počest jak kapky rosy
Dnes z očí mi padalo třpytivé cosi…
V hlavě mam těch pár posledních chvil
a Tebe snad už trochu pochopil…
Na Tvoji počest všech našich hříchů
Rosa odnesla hloupost a pýchu…
Minulost bolela a bolet bude
Minulost byla a je tu všude…
Rosa cista a studena dost
Minulost není! Je přítomnost…
Přítomnost jasna jak probuzeni
Ve světě kde už nic zlého není
Přítomné minuty, chvíle a dny
Kdy není „JÁ“ ani „TY“ je jenom „MY“
Mam Tě rad jak Ty mě máš ráda
Jen kvůli tomu má rosa padá…
A v budoucnu budem spolu kráčet tmou
A žádná světla nebudou?
Svítit nám budou oči dvoje..
Mě ty Tvé a Tobě moje….
Komentáře (3)
Komentujících (3)