Bezejmenná
Anotace: O tom, že i ztráta toho, co jsme nikdy neměli nás může bolet.
Sbírka:
Bezejmenná samota
Zář tvých vlasů z těch mých smutek vzal
Tisíc prázdných hlasů, kdo je jen zval?
Prachem jsi a prachem se zas staň,
Ztrácím sebe v hejnu bílých vran.
Je to tak správné, má to tak být?
Stínný jsou chladné, nemohou žít!
Je to tak správné, má to tak být
A srdce zrádné nechce dál žít
Sám, v davu sám,
nevnímám léčky zrádné,
Sám, v davu sám,
bezejmenná, šance žádné
Zář tvých vlasů odešla z mých snů
Nechala jen spousty prázdných dnů
Prachem jsi a prachem se zas staň
Odlétám na křídlech bílých vran
Je to tak správné, má to tak být?
Stínný jsou chladné, nemohou žít!
Je to tak správné, má to tak být
A srdce zrádné odmítá bít
Sám, v davu sám,
nevnímám léčky zrádné,
Sám, v davu sám,
bezejmenná, šance žádné
Přečteno 474x
Tipy 2
Poslední tipující: Anejet
Komentáře (4)
Komentujících (3)