Svádí k polibku
Anotace: Včera mě to napadlo při cestě domu. Hned jak jsme se rozloučili...
Letmé doteky k polibku svádí,
vzpomínám na hříchy svého mládí,
modré oči políbit se mi zachtělo,
rukama obejmout to krásné tělo.
I když na lavičce sedíme,
jen do neznáma hledíme,
položit tak ruku na tu tvou,
zpříjemnit si den zakázanou hrou.
Ale odvahu nenašel jsem,
je to pro mě jen sen.
Toto i to okolo světa,
chci se ponořit do tvého těla.
Odešla´s,
řekl jsem „ Ahoj.“
Komentáře (1)
Komentujících (1)