Anděl
Když podívám se do Tvých očí,
celý svět se se mnou točí.
Když políbíš mě na mou tvář,
všude kolem Tebe,
vidím svatozář.
Si jako anděl,
co hlídá mě dnem i nocí,
chci být pořád ve tvé moci.
Denně usínám ve tvé naruči,
tvá křídla dávaj mi bezpečí.
Jsem ráda lásko ,že Tě mám,
je krásné být spolu a ne každý sám.
Komentáře (1)
Komentujících (1)