Snad smutek měl by říci dost
a utéct do dáli,
snad smutek měl by říci dost
a na duši Tě nepálit.
A sluníčko, jak venku svítí,
mělo by vlézt Ti do duše
a sluníčko, jak venku svítí
mělo by v srdci zářit jako Venuše:-)
12.05.2006 17:50:00 | grázlík