Věštkyne
V kávové sedlině
Učím se číst
Budoucnost ve víně
Tarotu list
Zvědavá pokládám
Na prázdný stůl
Za obzor nahlédnout
Do jabka půl
Kousnout si potají
V zahradě snů
Kde jabka šeptají
Pod kůrou dnů
Malý míč z křišťálu
Pohladit, dýchnout
Nahlédnout pod páru
Do minut rýpnout
Olovo roztavit
Do vody nalít
Zítřek si vybavit
Včerejšek tajit
V kávové sedlině
Obrázky na dně
tváří se nevinně
Houpou se ladně
Budoucnost bezbřehá
Odevšad dýše
Káva se vylévá
Zítřek už přišel
Komentáře (5)
Komentujících (5)