Už je mi zas krásně
Dnes už skáču přes kaluže,
dnes už zpívám písničku,
moje srdce zase může,
milovat Tvou dušičku.
Milovat jí celým tělem,
každým dnem a každou nocí,
Tvůj duch byl do mě vtělen,
chci Tě stále, jsem v Tvé moci.
Přečteno 799x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (6)
Komentujících (6)