Láska
Anotace: napsáno 14.2.2004
Přeji ti lásku a štěstí
a někoho
komu ji toužíš dát
tak zavři oči
a mysli na něj
a pak už jen stačí si přát.
Láska je silná
jak na moři bouře
láska je plamen,
který začíná v srdci hořet.
Láska je cit,
který dnes světu vládne
láska je cit,
který tě do sebe vtáhne.
Pro lásku člověk
i spoustu řek přebrodí
láska je cit,
který se v každém probudí.
Komentáře (0)