Pro tebe
Anotace: tohle je pro Mirečka ať ví co k němu cítím a doufám že toho nevyužije!!
Koho by napadlo že najit lásku je tak snadné
Koho by napadlo že kluk z netu do oka mi padne
Když s tebou jsem cítím se krásně
A pro tebe teď skládám básně
Když nejsem s tebou hrozně mi chybíš
Ráda bych věděla co ke mně vlastně cítíš
A když s tebou jsem chci tě objímat a líbat
Už se nechci dál jen hlídat
Proč ovládá mně teď beznaděj a uslzená tvář
Proč tak moc se bojím že jsi velký lhář
Já nevím co vlastně teď cítit mám
Je to jen pár dní co tě znám
Já bojím se říct že rada tě mám a to moc
Zažila jsem zklamání už dost
I tak už teď vím že v srdci mém jsi ty
Jak moc chci teď cítit tvé něžné rty
Když do očí tvých dívám se dýl než bych měla
Jsem z toho celá rozechvělá
A i když spolu jdeme po ulici a nic nemluvíme
Tak i přesto vím že si rozumíme.
Všude kolem mě teď smutná hudba zní
A mi dva hrajeme hlavní roli v ní
Ty stojíš náhle přede mnou a krásně se usmíváš
Slzu na líčku dlaní svou mi utíráš
Vpadnu ti do náruče a ty mně pěvně svíráš
A svými krásnými rty na mých mě líbáš
Za našimi zády slunce zapadá
Jak tě miluji právě mně napadá
Ty oddělíš se od mých rtů na chvíli pouhou
A naše těla rozpálená jsou touhou
Jenže hudba právě dozněla
A já si právě vzpomněla
Že jen tak zasnila jsem se na chviličku
A tak sama si teď utřu slzičku
Komentáře (3)
Komentujících (3)