SLOVA
Anotace: slova a myšlenky po nich
Přemýšlím co napsat ti na ta slova.
Co zranují mě zas a znova.
Proč si je jen vypustil
Vid v nich je tolik bolesti
Bolí a pálí a já se asi z nich z blázním
Miluju tě nejradši řekla ale ty si mě poslal někam
Jen na to pomyslím
Tak bolestí nevidím
Bolí to strašně
Moje srdce s toho brzo praskne
Komentáře (1)
Komentujících (1)