Tanec deště
Kapky tančí po Tvé rozpálené kůži,
déšť chladí Tě svou dlaní studenou.
V rytmu tanga ruku v ruce v ústech růži,
budí touhu v koutku duše schoulenou.
Já Tě mám mokrou a krásnou,
pevně ve svém náručí.
Vášeň křísím troubou hlásnou,
to když srdce poručí.
Pampelišky, zlaté mince, slunce slzy
hladí tvoje nahé kotníky.
Když přeruším ten tanec touhy příliš brzy,
začnu zas jak kdysi od píky.
Já Tě mám mokrou a krásnou,
pevně ve svém náručí.
Vášeň křísím troubou hlásnou,
to když srdce poručí.
Komentáře (2)
Komentujících (2)