Pamatuješ?
Anotace: ..už zase kvetou...
Pamatuješ na vlčí máky?
Bylo jich celé pole
Nad námi letěly mraky
Den po všech kytkách voněl
Stála jsem v té rudé řece
Květy mi po pás tekly
Moment tak krásný, přece
I vteřiny na chvilku smekly
Slunce nás v dlaních měkce hřálo
Líbalo naše těla
Jaro do léta potichu tálo
Pak láska uletěla
Je to tak neslyšně dávno
A přesto téměř včera
Čas utíká ve vlasech snadno
Od rána do večera
Komentáře (2)
Komentujících (2)