Ponurý život
Anotace: hodně ovlivněna písní sebevrahů...gloomy sunday
ponurý den, který nekončí
s nocí přichází stesk
bílé květiny co tě nevzbudí
a v očích slaný lesk
ponuré pohledy bez úsměvu
nevrátí už nikdy život
já sama bez tebe tady nezůstanu
nemám jediný důvod
ponuré myšlenky a s nimi konec
andělé odpusťte a neroňte slzy
poslední výkřik a se smrtí tanec
a poslední nádech, co v srdci mrazí
Komentáře (0)