smutný mnich
Anotace: smutný mnich
Sbírka:
Víla
Podléhám tvým svodům,
i když se bráním
modlitbou k bohům.
Lásky se straním.
Podléhám,
modlitbu zavrhuji,
já se přiznávám.
Čím dál víc miluji.
Podléhám,
jsem z toho zoufalý,
naději nemám.
Kdy mě smrt povalí?
Komentáře (2)
Komentujících (2)