Samota
Anotace: Tak se cítím bez lásky....:(
To ticho je hrozné,
nedá se zvládnout natož vydržet,
tak proč je všechno temné?
lásko, přijď ke mně...
ty tvoje ruce,
tak dlouho o nich sním...
a tvoje ústa,
moct je tak sníst...
Lásko moje, tak kde se mi touláš?
lásko moje, to mě tu tak necháš?
cítím strach a raděj zamřít s tebou,
to přání je mé,
a ty víš, že upřímné...
Nenech mě plakat!
vždyť vím, že bys to nechtěl,
nenech mě umírat,
vždyť vím, že chci tě ještě objímat...
Komentáře (1)
Komentujících (1)