A noc se snáší...
Anotace: ..."proklínám, ty tvoje ústa proklínám...Tvoje oči ledový..." tahle mě napadla u tohoto songu...
A noc se snáší nad klenbou smutných měst
A ve mne zháší tisíce krásných cest
A noc se snáší nad tělem mým a dál
já mívám pocit, že život dýchat vzdal
Ať tma Tě spoutá do sítí zklamání
nasadí pouta co falší zavání
Ať tma Tě spoutá v uličkách slzavých
co smívaj viny, těch dobrých i těch zlých
A noc se snáší nad klenbou smutných měst
A ve mně zháší Tvá slova "Chci Tě vést"
A noc se snáší nad branou do oblak
K čemu jsou ty schody, já bez křídel jsem pták
Ať tma Tě spoutá do skulin bolestí
a nasadí pouta klamavých něžností
Ať tma Tě spoutá do mojich otázek
To co kůži pálí, jsi Ty a všechen vztek...
Přečteno 520x
Tipy 2
Poslední tipující: Špáďa
Komentáře (3)
Komentujících (3)