Vidět tak lásku
Anotace: Snilek...smutny snilek
Můj život, pln zklamaní,
pln nadějí, bez lásky a setkání.
Můj život, snad bez tváře,
hledá svůj lék sladké básně.
Vidět tak lásku, jak pluje,
vidět tak lásku, jak zraje.
Snílek věřící na krásné věci,
jak ostych ze sebe svléci.
Věci, jak jíné se zdájí,
jak se časem mění,
pod rukama všechno plení,
už se nesmějí, jak dříve,
leží a nehýbou se.
Komentáře (1)
Komentujících (1)