Hra
Anotace: Láska je jako Člověče,nezlob se.
Je to jako dětská hra-
-Člověče,nezlob se.
Za figurky schovávat se.
Stačí pohled.
Motýli letájí.
Člověče,polib mě.
Za ledovou masku schovávat se.
Stačí dotek.
Brány padnou.
Člověče,polib mě.
Za víčka schovávat se.
Stačí polibek.........
A láska přestává být slovem.
Tak mě již polib...
Komentáře (0)