Anotace: No takhle umírá láska!Bylo to napsaný tehdy fakt v rychlosti, takže nečekejte nějaký zázrak, ale tak jsem to tehdy cítila a předělávat to,mi nepřijde správný, i když by se to dalo zajisté vyjádřit mnohem lépe.
Děkuji za komentář...
Smutek, slzy, žal, bezmocnost, deprese a jiné černé a ještě černější živly lidských životů.. jsou můj život. Bez nich už bych nebyla já. Ačkoli.. Jistě, nenávidím ty stavy, ale dá se z nich alespoň čerpat nějaká inspirace. A obávám se, že bez tohop temna už bych žít nedovedla.
Určitě jsem občas i plně šťastná...jen je moje štěstí 400km ode mně..takže asi tak.
17.05.2006 15:53:00 | BlackTangerine
Nebýt některých slabších míst.. Mno, tak.. takhle je to za 80. Ale chci ještě říct, než zmízím z této části písmenkového světa, že se mi to velmi líbí..krásné.. A opravdu škoda, těch slabších míst.
17.05.2006 14:52:00 | BlackTangerine