Anotace: Byl si mi vším jen malou chvilku, pomohl si mi nahoru, teď se však musím zas sama probrat a jíti zpátky k vrcholu. Budu loukou, budu mořem, budu kouskem naděje, Ty budeš mou motivací a srdce to ohřeje.
Tak koukám na tuhle i na tu předchozí básničku a musím konstatovat, že to asi ještě tak úplně OK v tom tvém světě není, což? Nuž já to mám podobně, vždy pět kroků dopředu a pak zase minimálně tři zpátky...ale neboj, i když to není závratná rychlost, stejně jdeš kupředu. Vlastně musím říct, že bych ani nechtěla se tak rychle vyléčit z někoho, koho jsem tak silně milovala...
18.05.2006 14:08:00 | Keilanne