Naděje umírá poslední
Smutek, bolest a taky žal,
Nevím jak bez tebe budu žíti dál,
Hrozně moc mě všechno bolí,
Mé slzy ti rány nezahojí,
Cítím hořkost a plno strachu,
Plazím se ve špíně, v prachu,
Byl to tak černý den,
Teď lituji…prosím, ať je to snem!
Stále v lásku tajně věřím,
v noci ve vzpomínkách k tobě běžím,
odpustit se to nedá, vím,
ale zapomenout neumím…
Komentáře (1)
Komentujících (1)