Krátce, stručně a hodně výstižně....tohle je super :o) Moc se mi to líbí :o)
17.05.2006 22:22:00 | ZZuzkAA
Tohle je povedené. V několika verších se ti toho podařilo vyjádřit hodně a to opravdu oceňuji. Navíc má hezký rytmus a určitou vnitřní krásu, i přestože není dokonalá. Dávám stovečku, líbila se mi.
17.05.2006 21:11:00 | Epona