My dva k sobě nepatříme
Anotace: možná to vím jen já, ale ty už to určitě tušíš....
Otevřené okno do ulice
unavená hlava, srdce, plíce.
Protože se snažím být sama sebou
a stále se to nedaří.
Jsem nespokojeným lovcem,
jako ti věčně lovící rybáři.
Chytila jsem zlatou rybku
a přitom chci obyčejnýho cejna,
nejsem princezna,
ale jen holka obyčejná.
Nepotřebuji zázraky,
peníze ani sex s několika orgasmi,
jsem jen skromná slečna,
s pár obyčejnými prosbami.
Nechápu, proč kecáš,
když to není nutný
a hlavně nepobírám proč jsem s tebou
a to je smutný.
Musíme něco udělat,
jinak usneme a nikdy se už nevzbudíme,
a přitom oba chceme, aby se splnilo,
o čem spolu jen sníme.
Komentáře (2)
Komentujících (2)