Proklínám
Proklínám den, kdy jsem tě potkala,
proklínám ruku, kterou jsem ti podala,
proklínám zprávy, které jsem od tebe dostala,
proklínám úsměvy, které jsem ti darovala.
Proklínám sny, které se tě dotýkají,
proklínám dotyky, které se nesmývají,
proklínám slzičky, které mi stékají,
proklínám lidi, kteří mě v tom nechají.
Proklínám tebe a tebe proklínám
za to, cos´ mi kdy udělal.
Proklínám tě a nikdy nepřestanu,
dokud to co chci, nedostanu.
Komentáře (0)