Láska zveličuje
Anotace: Naši milovaní pro nás znamenají moc...
Z kamínku kámen.
Z kamene skála.
Za skály hora.
Z kapky řeka.
Z řeky moře.
Z moře oceán.
Z hvězdy slunce.
Ze slunce soustava.
Ze soustavy vesmír.
Z milovaného člověka svět.
Komentáře (2)
Komentujících (2)